Fredrik Jönsson ny vd hos Gyllebo Gödning
Fredrik Jönsson ny vd hos Gyllebo Gödning

Fredrik Jönsson ny vd hos Gyllebo Gödning


Fredrik Jönsson efterträder Thomas Ruuth som ny vd hos Gyllebo Gödning.

Hos Lantmännen är Fredrik idag produktionsansvarig för drygt 300 medarbetare utspridda på mer än 25 olika platser i Sverige. Under de sista 15 åren har Fredrik i ledande befattningar haft ansvar för både personal och resultat/lönsamhet. I arbetet har också ingått att arbeta i gemensamma projekt över verksamheten samt representera företaget i styrelser och intresseorganisationer.

Fredriks starkaste områden är organisation och verksamhetsutveckling, genom förbättring och rationalisering av arbetssätt och processer. Med sin stora erfarenhet och genuina intresse av ledarskap, tillsammans med goda kommunikativ förmåga, lyckas han på ett effektivt sätt åstadkomma affärsmässig utveckling för verksamheten.

Gyllebo Gödning välkomnar Fredrik som ny vd!


 
Gyllebo Gödning
 
Agriprim