Thomas Ruuth ny vd hos Gyllebo Gödning
Thomas Ruuth ny vd hos Gyllebo Gödning

Thomas Ruuth ny vd hos Gyllebo Gödning


Lantmännen Lantbruks Gyllebo Gödning är en av två marknadsledare för ekologisk gödning i Sverige. Sedan slutet av juni har företaget fått en ny vd Thomas Ruuth. Thomas har rekryterats i Lantmännen Lantbruks egna led och har bland annat varit logistikchef och produktionschef inom en rad varierade områden. Vd tjänsten för Gyllebo Gödning kombineras med fortsatt uppdrag som produktionschef inom bland annat foder och spannmål. Thomas har arbetat på Lantmännen sedan 1980 och inledde på säljsidan för att övergå till produktionsutveckling inom foder.

- Att gå in som vd för Gyllebo Gödning ska bli väldigt inspirerande och jag ser fram emot att få utveckla den här verksamheten, den har stor potential och detta är ett riktigt och viktigt utvecklingsuppdrag som jag fått. Det känns extra intressant och spännande att ge sig in på denna för mig nya marknad.

En hel del kommer att hända omgående på Gyllebo Gödning:

- Vi börjar direkt efter semestern med att ta fram en ny marknadsplan. Gyllebo Gödning har en väl fungerande produktionsapparat, personalen är väldigt engagerad och det finns möjligheter till god råvaruförsörjning. Vi har en rak försäljningsorganisation och vi kommer vara väldigt aktiva och lyssna på vad kunderna vill ha. Närmast investerar vi nu i en ny fyllanläggning för säckar och vi kommer att jobba igenom anläggningen för att den ska bli så miljövänlig som möjligt.


 
Gyllebo Gödning
 
Agriprim